Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar i Luleå

Båtskrot i Luleå

Det finns totalt 4 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Luleå där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Luleå och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Luleå eller i Norrbotten kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Luleå med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Luleå eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Luleå är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Luleå

Norrkust Marina Varvs AB

Bragegatan 2

974 36 Luleå

Karlsvik Marin AB

Karlsviksvägen 81

975 94 Luleå

Marindemontering Sverige AB

Banvägen 10

973 46 Luleå

Granuddens Marin & Motorservice

Granudden

972 51 Luleå