Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarHitta en båtskroten i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 12 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 7 orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Blekinge finns på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Drottningskär

Hitta en båtskroten i Bohuslän

Totalt i Bohuslän finns det 109 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 41 olika orter. De orter i Bohuslän som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Henån

Uddevalla

Rönnäng

Kungshamn

Hitta en båtskroten i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 5 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 3 orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Dalarna finns på följande orter:

Borlänge

Krylbo

Sollerön

Bra båtskrotar i Dalsland

Totalt i Dalsland finns det 2 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 2 olika orter. De orter i Dalsland som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Gustavsfors

Åmål

Bra båtskrotar i Gotland

Totalt i Gotland finns det 2 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 2 olika orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Gotland finns på följande orter:

Katthammarsvik

Visby

Bästa båtskroten i Gästrikland

Det finns bara ett båtföretag i Gästrikland där du eventuellt kan skrota en båt. Det kan finnas fler båtskrotar i Gästrikland men de finns inte listade här.

Gävle

Bra båtskrotar i Halland

Totalt i Halland finns det 17 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 8 olika orter. De orter i Halland som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Kungsbacka

Varberg

Falkenberg

Halmstad

Bra båtskrotar i Hälsingland

Totalt i Hälsingland finns det 7 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 4 olika orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Hälsingland finns på följande orter:

Hudiksvall

Söderhamn

Stocka

Forsa

Ingen båtskrot i Herjeådalen

I Härjedalen finns inget båtskrot som håller på med att skrota båtar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än båtskrotar och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta en båtskroten i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 2 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 2 olika orter. De orter i Jämtland som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Hoting

Åsarna

Bästa båtskroten i Lappland

Det finns bara ett båtföretag i Lappland där du eventuellt kan skrota en båt. Det kan finnas fler båtskrotar i Lappland men de finns inte listade här.

Adak

Bästa båtskroten i Medelpad

Det finns bara ett båtföretag i Medelpad där du eventuellt kan skrota en båt. Det kan finnas fler båtskrotar i Medelpad men de finns inte listade här.

Kvissleby

Bra båtskrotar i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 9 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 6 orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Norrbotten finns på följande orter:

Luleå

Båtskärsnäs

Norrfjärden

Piteå

Bra båtskrotar i Närke

I Närke finns det totalt 2 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 2 orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Närke finns på följande orter:

Kumla

Örebro

Hitta en båtskroten i Skåne

Totalt i Skåne finns det 22 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 11 olika orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Skåne finns på följande orter:

Landskrona

Helsingborg

Limhamn

Malmö

Bra båtskrotar i Småland

Totalt i Småland finns det 19 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 14 olika orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Småland finns på följande orter:

Västervik

Loftahammar

Figeholm

Jönköping

Hitta en båtskroten i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 16 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 6 olika orter. De orter i Södermanland som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Nyköping

Oxelösund

Trosa

KatrineholmHitta en båtskroten i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 99 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 33 orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Stockholms län finns på följande orter:

Åkersberga

Stockholm

Lidingö

Vaxholm

Hitta en båtskroten i Uppland

I Uppland finns det totalt 6 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 3 orter. De orter i Uppland som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Öregrund

Uppsala

Östhammar

Hitta en båtskroten i Värmland

Totalt i Värmland finns det 10 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 8 olika orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Värmland finns på följande orter:

Karlstad

Kristinehamn

Hagfors

Hammarö

Hitta en båtskroten i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 10 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 7 olika orter. De orter i Västerbotten som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Umeå

Holmsund

Kåge

Skelleftehamn

Bra båtskrotar i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 68 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 22 orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Västergötland finns på följande orter:

Västra Frölunda

Göteborg

Lidköping

Styrsö

Hitta en båtskroten i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 10 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 4 olika orter. De orter i Västmanland som har flest båthandlare som håller på med båtdelar är.

Västerås

Kungsör

Köping

Arboga

Hitta en båtskroten i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 12 stycken båtvarv, båtfirmor eller båtskrotar på 12 orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Ångermanland finns på följande orter:

Arnäsvall

Bonässund

Docksta

Domsjö

Ingen båtskrot i Öland

I Öland finns inget båtskrot som håller på med att skrota båtar. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än båtskrotar och/eller undersöka något angränsande område till Öland och hoppas hitta något där.

Bra båtskrotar i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 13 båtföretag eller båtskrotar som säljer nya eller begagnade båtdelar och båttillbehör fördelade på 9 olika orter. Flest båtfirmor eller båtskrotar som håller på med båtdelar eller att skrota båtar i Östergötland finns på följande orter:

Norrköping

Vikbolandet

Linghem

Motala