Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar i Kungshamn

Båtskrot i Kungshamn

Det finns totalt 6 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Kungshamn där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Kungshamn och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Kungshamn eller i Bohuslän kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Kungshamn med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bohuslän på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Kungshamn eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Kungshamn är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Kungshamn

Westboat AB

Ponténvägen 10

456 42 Kungshamn

Kungshamns- Marininredning AB

Varvsgatan 30

456 32 Kungshamn

Hallberg-Rassy Marinplast AB

Klippsjövägen 2

456 34 Kungshamn

RB Marin & Racing

Roparebacken 2

456 31 Kungshamn


Fler båtskrotar och båtfirmor i Kungshamn

Roparebackens Marin & Composit AB

Roparebacken

456 31 Kungshamn

Seamaster Båtar

Roparebacken 1

456 31 Kungshamn