Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Karlsvik Marin AB

Båtskrotar och båtdelar hos Karlsvik Marin AB i Luleå

Karlsvik Marin AB är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Luleå som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Norrbotten.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Karlsvik Marin AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Karlsvik Marin AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Karlsvik Marin AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Karlsvik Marin AB enligt nedan:


Karlsvik Marin AB

Karlsviksvägen 81

975 94 Luleå