Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Granuddens Marin & Motorservice

Båtskrotar och båtdelar hos Granuddens Marin & Motorservice i Luleå

Granuddens Marin & Motorservice är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Luleå som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Norrbotten.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Granuddens Marin & Motorservice eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Granuddens Marin & Motorservice är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Granuddens Marin & Motorservice eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Granuddens Marin & Motorservice enligt nedan:


Granuddens Marin & Motorservice

Granudden

972 51 Luleå

0920-190 89