Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Norrkust Marina Varvs AB

Båtskrotar och båtdelar hos Norrkust Marina Varvs AB i Luleå

Norrkust Marina Varvs AB är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Luleå som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Norrbotten.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Norrkust Marina Varvs AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Norrkust Marina Varvs AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Norrkust Marina Varvs AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Norrkust Marina Varvs AB enligt nedan:


Norrkust Marina Varvs AB

Bragegatan 2

974 36 Luleå

0920-675 20