Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar i Stockholm

Båtskrot i Stockholm

Det finns totalt 8 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Stockholm där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Stockholm och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Stockholm eller i Stockholms län kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Stockholm med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Stockholm eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Stockholm är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Stockholm

Middle Atlantic AB

Porjusvägen 9

115 43 Stockholm

Fartygsservice Mälarvarvet AB

Mälarvarvsbacken 2

117 33 Stockholm

J-Craft Boats AB

Nybrokajen 13

111 48 Stockholm

Hammarby Marinservice AB

Mälarvarvsbacken 10

117 33 Stockholm


Fler båtskrotar och båtfirmor i Stockholm

Admirare Marin AB

Kungsholmstorg 2

112 21 Stockholm

Propellertrim AB

Mälarvarvsbacken 14

117 33 Stockholm

Harken Sweden AB

Västmannagatan 81B

113 26 Stockholm


Ännu flera båtskrotar och båtföretag i Stockholm

Gamla Stans Rederi

Lindhagensgatan 69

112 43 Stockholm