Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Middle Atlantic AB

Båtskrotar och båtdelar hos Middle Atlantic AB i Stockholm

Middle Atlantic AB är en av totalt 8 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Stockholm som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Middle Atlantic AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Middle Atlantic AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Middle Atlantic AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Middle Atlantic AB enligt nedan:


Middle Atlantic AB

Porjusvägen 9

115 43 Stockholm

08-627 91 11