Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Gamla Stans Rederi

Båtskrotar och båtdelar hos Gamla Stans Rederi i Stockholm

Gamla Stans Rederi är en av totalt 8 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Stockholm som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Gamla Stans Rederi eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Gamla Stans Rederi är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Gamla Stans Rederi eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Gamla Stans Rederi enligt nedan:


Gamla Stans Rederi

Lindhagensgatan 69

112 43 Stockholm

08-519 700 14