Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar i Öckerö

Båtskrot i Öckerö

Det finns totalt 4 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Öckerö där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Öckerö och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Öckerö eller i Bohuslän kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Öckerö med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bohuslän på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Öckerö eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Öckerö är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Öckerö

Öckerö Bil- Båtlack Nya AB

Långesand 5

475 31 Öckerö

Sjöström & Co

Ljungvägen 18

475 31 Öckerö

Ö-Varvet, AB

Kabyssvägen 11

475 31 Öckerö

Öckerö Båtvarv AB

Björnhuvudsvägen 41

475 31 Öckerö