Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Ö-Varvet, AB

Båtskrotar och båtdelar hos Ö-Varvet, AB i Öckerö

Ö-Varvet, AB är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Öckerö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Ö-Varvet, AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Ö-Varvet, AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Ö-Varvet, AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Ö-Varvet, AB enligt nedan:


Ö-Varvet, AB

Kabyssvägen 11

475 31 Öckerö

031-756 00 00