Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Sjöström & Co

Båtskrotar och båtdelar hos Sjöström & Co i Öckerö

Sjöström & Co är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Öckerö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Sjöström & Co eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Sjöström & Co är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Sjöström & Co eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Sjöström & Co enligt nedan:


Sjöström & Co

Ljungvägen 18

475 31 Öckerö