Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar i Solna

Båtskrot i Solna

Det finns totalt 3 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Solna där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Solna och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Solna eller i Stockholms län kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Solna med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Solna eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Solna är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Solna

Pampas Marina

Karlbergs Strand 4

Bällsta Marinservice

Växlarevägen 25

Tenö Varv

Sundbybergsvägen 1