Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Pampas Marina

Båtskrotar och båtdelar hos Pampas Marina i Solna

Pampas Marina är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Solna som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Pampas Marina eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Pampas Marina är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Pampas Marina eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Pampas Marina enligt nedan:


Pampas Marina

Karlbergs Strand 4

171 73 Solna