Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar i Ösmo

Båtskrot i Ösmo

Det finns totalt 3 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Ösmo där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Ösmo och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Ösmo eller i Stockholms län kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Ösmo med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Ösmo eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Ösmo är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Ösmo

Schönnings Elektromekaniska, Lasse

Yxlö 32

Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB

Yxlö 2

Wik-Inn Marina AB

Herrö 6