Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB

Båtskrotar och båtdelar hos Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB i Ösmo

Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Ösmo som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB enligt nedan:


Yxlö Marin & Aluminiumteknik AB

Yxlö 2

148 91 Ösmo

08-520 361 45