Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar i Bohus-Björkö

Båtskrot i Bohus-Björkö

Det finns totalt 3 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Bohus-Björkö där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Bohus-Björkö och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Bohus-Björkö eller i Bohuslän kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Bohus-Björkö med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bohuslän på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Bohus-Björkö eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Bohus-Björkö är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Bohus-Björkö

Eurab AB

Ekvägen 18

Björkö Is & Marin

Strandsjövägen 7

Bessekrokens Marina AB

Skarviksvägen 89