Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Björkö Is & Marin

Båtskrotar och båtdelar hos Björkö Is & Marin i Bohus-Björkö

Björkö Is & Marin är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Bohus-Björkö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Björkö Is & Marin eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Björkö Is & Marin är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Björkö Is & Marin eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Björkö Is & Marin enligt nedan:


Björkö Is & Marin

Strandsjövägen 7

475 37 Bohus-Björkö

031-92 91 84