Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Sisjöns Marin & fordon

Båtskrotar och båtdelar hos Sisjöns Marin & fordon i Västra Frölunda

Sisjöns Marin & fordon är en av totalt 20 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Västra Frölunda som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Sisjöns Marin & fordon eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Sisjöns Marin & fordon är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Sisjöns Marin & fordon eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Sisjöns Marin & fordon enligt nedan:


Sisjöns Marin & fordon

Sisjö Kullegata 11

421 32 Västra Frölunda

073-974 57 57