Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Nya Varvets Snickeri och Frästeknik

Båtskrotar och båtdelar hos Nya Varvets Snickeri och Frästeknik i Västra Frölunda

Nya Varvets Snickeri och Frästeknik är en av totalt 20 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Västra Frölunda som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Nya Varvets Snickeri och Frästeknik eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Nya Varvets Snickeri och Frästeknik är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Nya Varvets Snickeri och Frästeknik eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Nya Varvets Snickeri och Frästeknik enligt nedan:


Nya Varvets Snickeri och Frästeknik

Sven Källfelts Gata 53

426 71 Västra Frölunda