Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - J-K Plast, HB

Båtskrotar och båtdelar hos J-K Plast, HB i Västra Frölunda

J-K Plast, HB är en av totalt 20 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Västra Frölunda som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka J-K Plast, HB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som J-K Plast, HB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta J-K Plast, HB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta J-K Plast, HB enligt nedan:


J-K Plast, HB

Bjölavägen 1

421 66 Västra Frölunda

031-68 24 40