Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Göteborgs Yacht-Service AB

Båtskrotar och båtdelar hos Göteborgs Yacht-Service AB i Västra Frölunda

Göteborgs Yacht-Service AB är en av totalt 20 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Västra Frölunda som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Göteborgs Yacht-Service AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Göteborgs Yacht-Service AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Göteborgs Yacht-Service AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Göteborgs Yacht-Service AB enligt nedan:


Göteborgs Yacht-Service AB

Göteborgseskaderns Plats 8

426 71 Västra Frölunda

031-29 15 37