Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Gerts Båtsnickeri

Båtskrotar och båtdelar hos Gerts Båtsnickeri i Västra Frölunda

Gerts Båtsnickeri är en av totalt 20 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Västra Frölunda som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Gerts Båtsnickeri eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Gerts Båtsnickeri är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Gerts Båtsnickeri eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Gerts Båtsnickeri enligt nedan:


Gerts Båtsnickeri

Piggvarsgatan 31

426 79 Västra Frölunda

070-569 43 77