Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Styrsö Marinteknik HB

Båtskrotar och båtdelar hos Styrsö Marinteknik HB i Styrsö

Styrsö Marinteknik HB är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Styrsö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Styrsö Marinteknik HB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Styrsö Marinteknik HB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Styrsö Marinteknik HB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Styrsö Marinteknik HB enligt nedan:


Styrsö Marinteknik HB

Skäretvägen 73

430 84 Styrsö

070-853 55 55