Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - B R M Service AB

Båtskrotar och båtdelar hos B R M Service AB i Mölndal

B R M Service AB är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Mölndal som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka B R M Service AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som B R M Service AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta B R M Service AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta B R M Service AB enligt nedan:


B R M Service AB

Kungsbackavägen 164

431 90 Mölndal

031-795 52 50