Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Sh Marin AB

Båtskrotar och båtdelar hos Sh Marin AB i Lidköping

Sh Marin AB är en av totalt 5 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Lidköping som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Sh Marin AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Sh Marin AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Sh Marin AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Sh Marin AB enligt nedan:


Sh Marin AB

Sockerbruksgatan 13

531 40 Lidköping

0510-298 98