Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Leckströms Båt & Snickeri

Båtskrotar och båtdelar hos Leckströms Båt & Snickeri i Lidköping

Leckströms Båt & Snickeri är en av totalt 5 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Lidköping som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Leckströms Båt & Snickeri eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Leckströms Båt & Snickeri är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Leckströms Båt & Snickeri eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Leckströms Båt & Snickeri enligt nedan:


Leckströms Båt & Snickeri

Spiken Sjötorp

531 99 Lidköping