Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Tredje Långgatans Båtbyggeri

Båtskrotar och båtdelar hos Tredje Långgatans Båtbyggeri i Göteborg

Tredje Långgatans Båtbyggeri är en av totalt 14 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Göteborg som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Tredje Långgatans Båtbyggeri eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Tredje Långgatans Båtbyggeri är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Tredje Långgatans Båtbyggeri eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Tredje Långgatans Båtbyggeri enligt nedan:


Tredje Långgatans Båtbyggeri

Tredje Långgatan 19

413 28 Göteborg