Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Profjord AB

Båtskrotar och båtdelar hos Profjord AB i Göteborg

Profjord AB är en av totalt 14 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Göteborg som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Profjord AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Profjord AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Profjord AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Profjord AB enligt nedan:


Profjord AB

Knipplekullen 3B

417 49 Göteborg

031-744 35 77