Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Hisingens Ind & Skeppsserv

Båtskrotar och båtdelar hos Hisingens Ind & Skeppsserv i Göteborg

Hisingens Ind & Skeppsserv är en av totalt 14 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Göteborg som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Västergötland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Hisingens Ind & Skeppsserv eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Hisingens Ind & Skeppsserv är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Hisingens Ind & Skeppsserv eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Hisingens Ind & Skeppsserv enligt nedan:


Hisingens Ind & Skeppsserv

Valdemar Noréns Gata 7

417 55 Göteborg

031-22 93 51