Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar i Umeå

Båtskrot i Umeå

Det finns totalt 4 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Umeå där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Umeå och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Umeå eller i Västerbotten kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Umeå med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Umeå eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Umeå är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Umeå

Bussjö Alutek

Stöcke 109

Snö & Sjö i Umeå AB

Skiljevägen 42

Hillskär Marinteknik AB

Sjöfruvägen 15

Hyrbåten.nu

Norra Obbolavägen 255