Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar i Nacka

Båtskrot i Nacka

Det finns totalt 3 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Nacka där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Nacka och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Nacka eller i Stockholms län kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Nacka med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Nacka eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Nacka är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Nacka

Virgula AB Varvet i Gäddviken

Kvarnholmsvägen 56

131 31 Nacka

Firma Båtsnickare Thomas Larsson

Gamla Värmdövägen 2

131 37 Nacka

Blombergs Båtvarv/moleka HB

Järla Gårdsväg 9

131 61 Nacka