Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Högbergs Båtbyggeri HB

Båtskrotar och båtdelar hos Högbergs Båtbyggeri HB i Dalarö

Högbergs Båtbyggeri HB är en av totalt 5 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Dalarö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Högbergs Båtbyggeri HB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Högbergs Båtbyggeri HB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Högbergs Båtbyggeri HB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Högbergs Båtbyggeri HB enligt nedan:


Högbergs Båtbyggeri HB

Dalarö Varvsväg 1

137 71 Dalarö

08-501 516 63