Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Komans Skeppmakeri

Båtskrotar och båtdelar hos Komans Skeppmakeri i Bromma

Komans Skeppmakeri är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Bromma som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Komans Skeppmakeri eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Komans Skeppmakeri är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Komans Skeppmakeri eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Komans Skeppmakeri enligt nedan:


Komans Skeppmakeri

Johannesfredsvägen 26

168 68 Bromma