Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Säbyvikens Marina

Båtskrotar och båtdelar hos Säbyvikens Marina i Åkersberga

Säbyvikens Marina är en av totalt 11 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Åkersberga som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Säbyvikens Marina eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Säbyvikens Marina är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Säbyvikens Marina eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Säbyvikens Marina enligt nedan:


Säbyvikens Marina

Rydboholms Gård

184 94 Åkersberga

08-541 350 09