Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Roslagsbåtar AB

Båtskrotar och båtdelar hos Roslagsbåtar AB i Åkersberga

Roslagsbåtar AB är en av totalt 11 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Åkersberga som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Stockholms län.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Roslagsbåtar AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Roslagsbåtar AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Roslagsbåtar AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Roslagsbåtar AB enligt nedan:


Roslagsbåtar AB

Björnhammarvägen 31

184 94 Åkersberga

08-540 276 68