Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Shell

Båtskrotar och båtdelar hos Shell i Loftahammar

Shell är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Loftahammar som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Småland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Shell eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Shell är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Shell eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Shell enligt nedan:


Shell

Varvsvägen 10

590 95 Loftahammar

0493-613 15