Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Sparrholms Ocean Living AB

Båtskrotar och båtdelar hos Sparrholms Ocean Living AB i Malmö

Sparrholms Ocean Living AB är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Malmö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Skåne.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Sparrholms Ocean Living AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Sparrholms Ocean Living AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Sparrholms Ocean Living AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Sparrholms Ocean Living AB enligt nedan:


Sparrholms Ocean Living AB

Sallerupsvägen 146

212 28 Malmö

040-93 95 50