Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Småbåtshamnen i Limhamn AB

Båtskrotar och båtdelar hos Småbåtshamnen i Limhamn AB i Limhamn

Småbåtshamnen i Limhamn AB är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Limhamn som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Skåne.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Småbåtshamnen i Limhamn AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Småbåtshamnen i Limhamn AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Småbåtshamnen i Limhamn AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Småbåtshamnen i Limhamn AB enligt nedan:


Småbåtshamnen i Limhamn AB

Vågbrytarvägen 2

216 12 Limhamn

040-15 20 24