Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Oresund Heavy Industries

Båtskrotar och båtdelar hos Oresund Heavy Industries i Landskrona

Oresund Heavy Industries är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Landskrona som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Skåne.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Oresund Heavy Industries eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Oresund Heavy Industries är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Oresund Heavy Industries eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Oresund Heavy Industries enligt nedan:


Oresund Heavy Industries

Dockgatan 61

261 35 Landskrona