Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Marin & Dentalservice

Båtskrotar och båtdelar hos Marin & Dentalservice i Helsingborg

Marin & Dentalservice är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Helsingborg som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Skåne.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Marin & Dentalservice eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Marin & Dentalservice är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Marin & Dentalservice eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Marin & Dentalservice enligt nedan:


Marin & Dentalservice

S:T Peders Gata 19

254 37 Helsingborg