Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Wanzelius Marin

Båtskrotar och båtdelar hos Wanzelius Marin i Söderhamn

Wanzelius Marin är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Söderhamn som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Hälsingland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Wanzelius Marin eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Wanzelius Marin är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Wanzelius Marin eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Wanzelius Marin enligt nedan:


Wanzelius Marin

Holmängeesplanaden 22

826 50 Söderhamn