Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Hörnfeldts Varv & Snickeri

Båtskrotar och båtdelar hos Hörnfeldts Varv & Snickeri i Hudiksvall

Hörnfeldts Varv & Snickeri är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Hudiksvall som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Hälsingland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Hörnfeldts Varv & Snickeri eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Hörnfeldts Varv & Snickeri är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Hörnfeldts Varv & Snickeri eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Hörnfeldts Varv & Snickeri enligt nedan:


Hörnfeldts Varv & Snickeri

Vikingastigen 7

824 51 Hudiksvall

0650-137 11