Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Jensen & Englund AB

Båtskrotar och båtdelar hos Jensen & Englund AB i Kungsbacka

Jensen & Englund AB är en av totalt 5 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Kungsbacka som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Halland.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Jensen & Englund AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Jensen & Englund AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Jensen & Englund AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Jensen & Englund AB enligt nedan:


Jensen & Englund AB

Arendalsvägen 17

434 39 Kungsbacka

0300-744 12