Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Marin & Verkstadsservice AB

Båtskrotar och båtdelar hos Marin & Verkstadsservice AB i Strömstad

Marin & Verkstadsservice AB är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Strömstad som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Marin & Verkstadsservice AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Marin & Verkstadsservice AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Marin & Verkstadsservice AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Marin & Verkstadsservice AB enligt nedan:


Marin & Verkstadsservice AB

Myrens Varv 4

452 31 Strömstad