Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Hansson & Sigvardsson

Båtskrotar och båtdelar hos Hansson & Sigvardsson i Smögen

Hansson & Sigvardsson är en av totalt 5 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Smögen som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Hansson & Sigvardsson eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Hansson & Sigvardsson är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Hansson & Sigvardsson eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Hansson & Sigvardsson enligt nedan:


Hansson & Sigvardsson

Lunnevägen 10

456 51 Smögen

0523-310 98