Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad

Båtskrotar och båtdelar hos Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad i Skärhamn

Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Skärhamn som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad enligt nedan:


Skärhamns Slip- o. Mekaniska Verkstad

Prosteviken 1

471 32 Skärhamn

0304-67 00 18