Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - GS Marin AB

Båtskrotar och båtdelar hos GS Marin AB i Rönnäng

GS Marin AB är en av totalt 6 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Rönnäng som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka GS Marin AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som GS Marin AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta GS Marin AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta GS Marin AB enligt nedan:


GS Marin AB

Ängholmsvägen 5

471 41 Rönnäng