Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Bengt Arvidsson Yacht-Consult

Båtskrotar och båtdelar hos Bengt Arvidsson Yacht-Consult i Nösund

Bengt Arvidsson Yacht-Consult är en av totalt 3 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Nösund som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Bengt Arvidsson Yacht-Consult eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Bengt Arvidsson Yacht-Consult är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Bengt Arvidsson Yacht-Consult eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Bengt Arvidsson Yacht-Consult enligt nedan:


Bengt Arvidsson Yacht-Consult

Gamla Vägen 11

474 96 Nösund

0304-209 45