Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - K A-marin

Båtskrotar och båtdelar hos K A-marin i Myggenäs

K A-marin är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Myggenäs som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka K A-marin eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som K A-marin är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta K A-marin eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta K A-marin enligt nedan:


K A-marin

Dovhjortsvägen 3

471 60 Myggenäs

0304-66 16 48